FAQ

Veel gestelde vragen

1Waar kan ik de praktijk vinden?
De praktijk is gevestigd in het Tauro Gebouw, Marshallaan 1 2625 GZ Delft. ( 2e etage, linker gebouw. Lift is aanwezig).
2Hoe lang bedraagt de wachttijd?
Over het algemeen kan een traject op korte termijn gestart worden, soms afhankelijk van de gewenste dagen en tijden. Voor online coaching of bemiddeling zijn de mogelijkheden nog ruimer.
3Is de praktijk bereikbaar met openbaar vervoer?
Ja, de praktijk is goed bereikbaar met tram en bus.
4Is de praktijk goed bereikbaar per auto of fiets?
Bij en rond de praktijk zijn voldoende parkeermogelijkheden.
5Welke dagen is de praktijk open?
Ik ben op dinsdag en donderdag in de praktijk aanwezig voor live sessies.
6Is online coaching ook mogelijk?
Online coaching is zeker mogelijk en biedt een ruime mogelijkheid aan startmomenten. De gesprekken vinden dan plaats via beeldbellen ( MS Teams), waarbij de ondersteunende materialen en oefen opdrachten via mail worden toegestuurd.
7Wat zijn de kosten?
De kosten kunnen variëren per traject, afhankelijk van de vraag en individuele behoeften. De kosten zijn gebaseerd op een vast tarief per uur.
8Worden de kosten vergoed?
De kosten voor coaching worden niet vergoed van de zorgverzekering.
9Heb ik een doorverwijzing nodig?
Er is geen doorverwijzing nodig.
10Kunt u mij helpen?
Ik heb als coach al veel mensen in uiteenlopende situaties kunnen helpen. Er vindt echter altijd vooraf een gesprek plaats waarin de situatie en de klachten of vragen besproken worden. Aan de hand van dit gesprek maak ik dan een voorstel op maat, afgestemd op de specifieke wensen en vragen. En daarbij dan ook het passende kostenplaatje. Pas nadat de klant akkoord heeft gegeven, zal een coachtraject starten.
11Hoe zit het met mijn privacy?
Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy)gevoelige informatie is een essentieel onderdeel van mijn werk. Dit heb ik ook geborgd in mijn algemene voorwaarden.